Salon CareFull op Facebook Salon CareFull op Instragram

Bruidsarrangement

Op je mooist, op je mooiste dag!

Met het bruidsarrangement van Salon CareFull

Stap ook jij in het huwelijksbootje dit jaar? Laat je dan tip top verzorgen bij Salon CareFull met het bruidsarrangement!

Na goed overleg wat precies de wensen zijn van de bruid plannen we ongeveer een week voor de trouwdatum heerlijk een uitgebreide gezichtsbehandeling die je huid doet stralen! Uiteraard worden tijdens deze behandeling ook je wenkbrauwen netjes in vorm geëpileerd.

Ook moet er aan afspraak gepland worden voor de proef make-up. Dit wordt meestal een paar weken van te voren gedaan zodat we op de dag zelf niet voor verrassingen komen te staan.

Op de trouwdag zelf wordt, naar wens, bij u op locatie de bruidsmake-up verzorgd. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor familieleden de make-up te verzorgen.

  • 1. Wensen in kaart brengen
  • 2. Uitgebreide gezichtsbehandeling
  • 3. Wenkbrauwen netjes epileren
  • 4. Proef make-up
  • 5. Bruidsmake-up op locatie

Boek nu dit mooie bruidsarrangement bestaande uit een volledige gezichtsbehandeling, proefmake-up én bruidsmake-up op uw trouwdag voor maar € 135,-!

Dit arrangement is ook goed uit te breiden met het verzorgen van u handen en nagels, kijk voor meer informatie hierover op de pagina Nagelstudio.


Gebruikers van deze pagina bekeken ook:

Visagie in de Make-up Studio

Bij Salon CareFull in Beilen kunt u ook terecht voor make-up producten van het toonaangevende merk Make-up Studio! Bekijk hier het aanbod..

Mooie en verzorgde nagels

Binnenkort een feestje? Wil je je handen niet langer verstoppen? Laat uw nagels dan eens netjes verzorgen in de nagelstudio. Prachtig gelakte nagels waar u 2 tot 4 weken lang plezier van heeft.