Salon CareFull op Facebook Salon CareFull op Instragram

Nagelstudio

Prachtig gelakte nagels waar u 2 tot 4 weken lang plezier van heeft. Gel polish is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van handverzorging. Gel polish combineert nagellak en gel tot een ideaal product voor op de natuurlijke nagel. Het geeft een verstevigende laag waardoor nagels minder snel inscheuren.
De gel polish hard uit in een led lamp, dus geen droog tijd. Op het moment dat u de nagelstudio verlaat is de gel polish volledig uitgehard.

Bruidsnagels

Ook voor bruidjes is gel polish een perfect product, zelfs op de wat kortere nagels. Aangebracht in een klassieke French manicure met een wit randje of in één kleur passend bij je jurk. Ook is het mogelijk om op bijvoorbeeld je ringvinger een mooie versiering te laten maken doormiddel van nailart.
Ons advies is om de lak een paar dagen voor de bruiloft aan te laten brengen om er zeker van te zijn dat dit op de grote dag nog perfect zit.

Voeten

De hele zomer mooi verzorgde voeten met gel op tenen. De teennagels worden gelakt met gel polish, als French manicure met een wit randje of mooi in één kleur. Doordat de teennagels minder snel groeien en minder flexibel zijn als de nagels van je handen heb je wel 6 tot 8 weken plezier van mooi verzorgde voeten. Ook geschikt voor het verbloemen van kalk of schimmelnagels.

Bij Salon CareFull wordt er gewerkt met de merken CND Shellac en Trugel waardoor u de keuze heeft uit veel verschillende kleuren.